Самые лучшие и сильные молитвы для удачи в торговле и бизнесе

Богородице дево, ра­дуй­cя (считается, что если часто читать эту молитву, то сама богородица поможет тебе)

Богородице Дево, ра­дуй­cя, Благодатная Ма­рие, Господь с Тобою: благословенна Ты в же­нах, и благословен плод чрева Твоего, яко Спаса родила еси душ наших.

Перед началом всякого дела:

Царю Небесный, Утешителю, Душе истины, Иже везде сый и вся исполняяй, Сокровище благих и жизни Подателю, прииди и вселися в ны, и очисти ны от всякия скверны, и спаси, Блаже, души наша. Благослови, Господи, и помоги мне, грешному, совершить начинаемое мною дело, во славу Твою. Господи, Иисусе Христе, Сыне Единородный Безначальнаго Твоего Отца, Ты бо рекл еси пречистыми усты Твоими, яко без Мене не можете творити ничесоже.

Аминь.

Архангелу михаилу:

Господи, Боже Великий, Царю безначальный, пошли Архангела Твоего Михаила на помощь рабам Твоим (имя). Защити, Архангеле, нас от всех врагов видимых и невидимых.

О, Господень Великий Архангеле Михаиле! Демонов сокрушитель, запрети всем врагам, борющимся со мной и сотвори их яко овцы, и смири их злобные сердца и сокруши их, яко прах перед лицом ветра.

О, Господень Великий Архангеле Михаиле! Шестикрылый первый князь и воевода небесных сил, Херувимов и Серафимов, буди нам помощник во всех бедах, скорбях и печалях, в пустыне и на морях тихое прнистанище.

Предлагаем ознакомиться  Значение тату дракон: разный цвет - разный смысл

Действенные молитвы на хорошую торговлю

Да-да, не стоит удивляться, ведь мнение о том, что все дела, связанные с деньгами, являются темными, не соответствует действительности. И если учесть тот факт, что под торговлей подразумевается древнейшее ремесло, благодаря которому люди обеспечивают пропитание своим детям, то в том, чтобы просить Всевышнего о процветании собственного дела, нет ничего предосудительного.

Как лучше молиться святым угодникам на удачу в бизнесе

У торговцев есть свои небесные покровители и наставники, к которым можно обращаться за помощью также часто, как и к собственному Ангелу-хранителю. Примечательно, что каждый из этих покровительствующих торговцам святых еще до своей канонизации так или иначе был связан с этим ремеслом, и именно поэтому регулярные молитвы, обращенные к ним, обладают столь мощной силой.

Как молиться своими словами

Когда помощь нужна быстро, есть смысл произнести просьбу святым или Господу своими словами. Обычно в такие жизненные моменты обращение к Высшим силам является искренним, так как наполняется чистой и сильной энергетикой.

Искренняя молитва, сказанная от сердца, гораздо доходчивее и сильнее, чем словеса просьб, сказанных бездумно. Лучше сказать два слова от сердца, чем тысячи слов механически. Но это не значит, что нужно просто отложить церковные книги, в которых содержатся молитвы, и всегда молиться просто от души.

Многие молитвы – это высокие образцы. Почему бы нам не приобщаться к ним? Это многое нам откроет в духовной жизни. Потому что когда мы говорим молитвами чьими-то, то мы прикасаемся к духовному опыту того человека тоже.

Молитва ангелу-хранителю:

Ангеле Божий, хранителю мой святый, на соблюдение мне от Бога с небес данный! Прилежно молю тя: ты мя днесь просвети, и от всякаго зла сохрани, ко благому деянию настави, и на путь спасения направи. Аминь.

Предлагаем ознакомиться  К чему снятся какашки — значение сна по соннику

Молитва святому, имя которого носишь:

Моли Бога о мне, святый угодниче Божий (имя), яко аз усердно к тебе прибегаю, скорому помощнику и молитвеннику о Душе моей.

Молитва честному кресту господню:

Да воскреснет Бог, и расточатся врази Его, и да бежат от лица Его ненавидящии Его. Яко исчезает дым, да исчезнут; яко тает воск от лица огня, тако да погибнут беси от лица любящих Бога и знаменующихся крестным знамением, и в веселии глаголющих: радуйся, Пречестный и Животворящий Кресте Господень, прогоняяй бесы силою на тебе пропятаго Господа нашего Иисуса Христа, во ад сшедшаго и поправшаго силу диаволю, и даровавшаго нам тебе Крест Свой Честный на прогнание всякаго супостата.

О, Пречестный и Животворящий Кресте Господень! Помогай ми со Святою Госпожею Девою Богородицею и со всеми святыми во веки. Аминь.

По окончании дела:

Исполнение всех благих Ты еси, Христе мой, исполни радости и веселия душу мою и спаси мя, яко един Многомилостив, Господи, слава Тебе.

Достойно есть яко воистинну блажити Тя Богородицу, Присноблаженную и Пренепорочную и Матерь Бога нашего. Честнейшую Херувим и славнейшую без сравнения Серафим, без истления Бога Слова рождшую, сущую Богородицу Тя величаем.

Псалом № 90

Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится.

Речет Господеви: Заступник мой еси и Прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него. Яко Той избавит тя от сети ловчи, и от словесе мятежна. Плещма Своима осенит тя, и под криле Его надеешися. Оружием обыдет тя истина Его, не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни, от вещи во тме преходящия, от сряща и беса полуденнаго.

Предлагаем ознакомиться  Сонник Поездка к морю. К чему снится Поездка к морю видеть во сне - Сонник Дома Солнца. Страница 3

Падет от страны твоея тысяща, и тма одесную тебе, к тебе же не приближится. Обаче очима твоима смотриши, и воз­даяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое. Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему. Яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сохранити тя во всех путех твоих.

На руках возмут тя, да не когда преткнеши о камень ногу твою. На аспида и ва­силиска наступиши, и попереши льва и змия. Яко на Мя упова, и избавлю и; покрыю и, яко позна имя Мое. Воззовет ко Мне, и услышу его; с ним есмь в скорби, изму его, и прославлю его; долготою дней исполню его, и явлю ему спасение Мое.

Символ веры:

Верую во единаго Бога Отца, Вседержителя, Творца небу и земли, видимым же всем и невидимым.

И во единаго Господа Иисуса Христа, Сына Божия, Единороднаго, Иже от Отца рожденнаго прежде всех век; Света от Света, Бога истинна от Бога истинна, рожденна, несотворенна, единосущна Отцу, Имже вся быша. Нас ради человек и нашего ради спасения сшедшаго с небес и воплотившагося от Духа Свята и Марии Девы и вочеловечшася.

И в Духа Святаго, Господа, Животворящаго, Иже от Отца исходящего, Иже со Отцем и Сыном спокланяема и сславима, глаголавшаго пророки.

Во едину Святую, Соборную и Апостольскую Церковь. Исповедую едино крещение во оставление грехов. Чаю воскресения мертвых, и жизни будущаго века. Аминь.

Оцените статью
Тут и сегодня
Adblock detector